Medewerkers

Danielle Bischoff Tulleken
huisarts, eigenaar

Opgegroeid in de Wieringermeer en bekend en vertrouwd met de Wieringers en het Wieringer land.
Geneeskunde gestudeerd in Maastricht na afronden van het VWO op RSG Wiringherlant.
Vanaf 2001 werkervaring opgedaan bij de GGZ in Friesland en op de spoedeisende hulp van Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder.
Daarna met veel plezier de huisartsopleiding gedaan aan de UVA in Amsterdam. Sinds 2006  huisarts in Den Oever, aan de Hoge Poel.

Samen met het team van assistentes en praktijkondersteuners zorgen we voor een breed palet aan huisartsgeneeskundige zorg.
We bieden zorgprogramma’s voor diabetes mellitus, hart-en vaatziekten en longzorg (astma en COPD).
Ook kunt u terecht voor ondersteuning bij psychische klachten bij onze POH-GGZ.
Kleine operaties kunnen in de praktijk worden uitgevoerd, u hoeft hiervoor niet naar het ziekenhuis.
In onze apotheek kunnen we u helpen met uw recepten, herhaalmedicatie en met vragen over uw medicijnen.

Geeske Bouwhuis
doktersassistente
Geeske is all-round doktersassistente en sinds 2015 in de praktijk werkzaam. Ze doet behandelspreekuur, staat u telefonisch of aan de balie te woord en zij helpt ook mee in de apotheek. Zij werkt bij ons op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Ook is zij assistente bij de bloedafname.

Astrid Heijblok-Wolkenfelt
doktersassistente
Astrid werkt sinds oktober 2018 in onze praktijk als all-round doktersassistente. Zij heeft ruime ervaring, vanuit haar werk in een stadspraktijk in Den Helder. Zij werkt op donderdag en vrijdag en helpt u aan de telefoon ,op het behandelspreekuur en bij de bloedafname

Margje Lont
apothekersassistente
Margje werkt al weer enkele jaren als apothekersassistente in Den Oever. Werkervaring deed ze op in de ziekenhuisapotheek en in een openbare apotheek in Den Helder. Van alle markten thuis dus. Zij helpt u op maandag, donderdag en vrijdag in de apotheek en aan de balie.

Anita Hacquebard
apothekersassistente en doktersassistente
Anita werkt sinds de zomer van 2018 in onze praktijk; zij is van alle markten thuis, begonnen als invalassistente in de apotheek, later als doktersassistente en nu voor vast als medewerker in de apotheek. Zij heeft ervaring opgedaan in verschillende apotheken, ze werkt als triagiste op de huisartsenpost in Purmerend. Zij werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. U kunt haar vinden achter de telefoon, in de apotheek, bij de bloedafname en ook op het behandelspreekuur.

Milly van der Wal
praktijkondersteuner somatiek
Milly is verpleegkundige en alweer vele jaren werkzaam als POH. Zij begeleidt mensen met suikerziekte, hart-en vaatziekten, astma en COPD. Ze werkt op dinsdag en vrijdag in onze praktijk.

Kelly Duijnker
praktijkondersteuner ggz
Kelly werkt bij ons in de praktijk op de woensdag. Zij behandelt en begeleidt mensen met psychologische klachten zoals somberheid, angsten, spanningen of als het gewoonweg even allemaal niet loopt en u daar figuurlijk mee in de maag zit.

Suzanne Langelaar
praktijkmanager
Suzanne werkt al vanaf 2006 achter de schermen als manager, financieel administrateur en is onze duizendpoot. Sinds 2017 is zij meer zichtbaar in de praktijk als medewerker bloedafname. Ook helpt zij mee met bv de jaarlijkse griepvaccinatie.

Babs Lont – Westra
apothekersassistente
Babs is onze vaste invalkracht in de apotheek. Haar jarenlange ervaring komt nog steeds van pas.
Wie weet heeft u geluk en treft u haar binnenkort weer op de praktijk.

Geert Jasper

Geert deelt op dinsdag en vrijdag de medicatie uit in Parkzicht Hippolytushoef

Waarnemende Huisartsen:

Op verschillende dagen werken er waarnemende  huisartsen  in de praktijk ter ondersteuning van het spreekuur.

Vanaf 2023 zijn dit  de huisartsen  Ersot Veenstra en Liselotte Oppel.

VLNR : Milly, Suzanne, Dorien, Anita, Astrid, Geeske, Babs, Margje en Danielle